• OMRÅDET

  Der er mange fantastiske bjergbyer i området bag Badolato, f.eks. Badolato Borgo og Sant´Andrea, som er velegnede for halvdagsture med udsigt i bilen.

  For eksempel en fin formiddagstur i bilen: Kør op til Badolato Borgo, parkér på pladsen, gå gennem den gamle by ned til kirken på spidsen, retur til pladsen, tag en cappuccino og en pellegrino, kør videre ad den fantastiske bjergvej til Santa Catarina, tilbage til strandvejen og hjem.....

  I kan også vælge at tage en flot heldagstur over Stilo (kaffepause og den byzantiske kirke), videre på en imponerende bjergtur til Serra San Bruno (frokost) og så videre til Tropea, som er en turistby på "vristen" - med skøn strand.

  15 km nord for Badolato er Soverato en "rigtig" by med promenade, butikker, turister, hospital etc

 • STRANDE

  Vores egen er super, men hvis I vil have flere parasoller og turistfaciliteter er der masser af muligheder langs kysten, f.eks. Isca og (lidt længere væk) Pietragrande.

 • RESTAURANTER

  L´Ancora er den gode diner ved stranden. Mere up-market køkken findes på f.eks. Il Frantoio i Soverato Superiore. Det lokale køkken er i Catojo Spinetto i Badolato Borgo og Osteria Al Bivio i Davoli.

  Helt klassisk pizza fra brændeovn (al legna) fås i på Tre Fontane i Sant´Andrea.